Hoe kom je erop

Hoe kom je op de website Hoedoe.nl terecht? Simpel, webzappend. Ik googlede op “Accepteer wat je niet kunt veranderen” en in het resultaat stond Hoedoe op de tweede plaats. De naam intrigeerde voldoende om de klik te wagen. En zo kwam ik op Hoedoe.nl met allerlei onderwerpen waar je ook aan kunt bijdragen. Een soort wikipedia maar dan niet om te weten, maar om te gaan doen. Bijvoorbeeld “Hoe maak je ruzie” of “Hoe leg ik een houten vloer”. “Hoe creëer ik meer overwicht” is ook een leuke, zeker als je overgewicht leest.

Bij iedere Hoedoe staan ook de benodigdheden vermeld, veelal logisch of voor de hand liggend. Maar wat denk je nodig te hebben om de wereld te redden? Inderdaad:  Zin om iets leuks te doen en je gedrag te veranderen.

In Wikipedia is overigens niet terug te vinden dat iemand die artikelen toevoegt op www.hoedoe.nl een hoedoener is.