Gedoog, Hoop & Liefde

De poster

Op Oudejaarsavond heb ik me enorm laten vermaken met de show Gedoog, Hoop & Liefde van Erik van Muiswinkel en co.
Sanne Wallis de Vries met een formidabele Femke, Tanja Nijmeijer en zeilmeisje Laura.
Zeer herkenbaar werd Ferry Mingelen neergezet door Thomas van Luijn.
Van Muiswinkel zelf als een van de wandelende klerenkasten van Geert Wilders.

De redactie van de Volkskrant dicht Erik van Muiswinkel in een vooraankondiging toe dat hij in staat is om een conference te houden met een hoog Wim kan gehalte. Of dat zo is, weet ik niet, maar ik vond het een heerlijke show.

Over Oudejaarsavond gesproken. De fracties van Groen Links in de grote steden kwamen met het plan om het OV langer door te laten rijden en weer eerder in de nieuwjaarsnacht te laten beginnen.  Een geweldig initiatief, waarbij er overigens van onze zuiderburen nog wel iets valt op te steken. Het Belgische OV bedrijf De Lijn rijdt gewoon tijdens Oud en Nieuw, zij het deels met vrijwilligers. Daarnaast kunnen jonge bestuurders ingeschakeld worden als BOB om jouw en je passagiers in jouw auto thuis te brengen. Responsible Young Drivers heet die club. Iets voor de jongerenbeweging van de PVV? O nee, die komt er niet. Dan zijn Dwars of Rood wel geïnteresseerd.