Zorgen om het internet

“Het internet is vol. Doe er eens wat aan.”
Deze uitroep, ingegeven door opmerkingen van huisgenoten, die als online zoekers of spelers de snelheid van het wereldwijde netwerk als langzaam bestempelde, bracht me in herinnering ooit eens een pagina gezien te hebben die het einde van het internet aanduidde.

De simpele zoekopdracht ‘het einde van internet‘ levert maar liefst 942.000 hits op. Een niet onaanzienlijk deel zal gaan over het het door velen gewenste einde van internet explorer, maar ook het echte, absolute einde van het internet vind je er.

In meerdere talen en verschillende versies. Soms een beetje sullig, want aan het einde kun je niet verder, dus doorklikken is dan een beetje raar. De Terug-knop gebruiken ligt ernstig voor de hand. Het mooiste is toch wel het verzoek om het licht uit te doen. Is er al een TomTom versie die uitroept “Indien mogelijk, keer om”?

T H E    E N D