Verleden

Onlangs las ik de oneliner

Je moet weglopen uit je eigen verleden, het is geen verleden tot je het achter je hebt gelaten.

Daar zit wel wat in, zeker als dat verleden je in de greep houdt.
Het citaat is overigens van Dr. Phillip Calvin McGraw. Nooit van gehoord? Toch wel, als ik je zeg dat hij beter bekend is onder de naam Dr. Phil.

Maaar goed, dat verleden speelt me geen parten, maar het teruglezen van verhalen van mijn oude website bracht me wel op het idee om die over te gaan zetten naar deze site. Vandaar dat je opeens berichten uit 2004, 2006 en andere jaren kan zien verschijnen.

Geen spook in the opera, maar Jan in actie met een oude backup. Dat betekent ook dat er foto’s bewerkt moeten gaan worden om ze hier enigzins passend te krijgen. Een hele klus, maar het hoeft niet vandaag af, want Rome is ook niet op één dag gebouwd.

Ik heb ook deze gelegenheid aangegrepen om de aangeboden items wat anders te presenteren. In het rechtermenu een welkom toegveoegd, de links anders aangeboden en in het linkermenu alles over de geplaatste berichten. Een wat logischer indeling naar mijn smaak.

En tot slot:
Hoe eet een muis een olifant?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met heel kleine hapjes.